Conferința
”Upgrade Mission”

ÎNSCRIERE —

Informații utile:
Va multumim pentru interesul acordar conferintei noastre. Dorim sa va anuntam ca incepand de azi Joi 22 Martie, ora 12:30, nu se mai pot face inscrieri pentru masa. Pentru cei care nu servesc masa, va asteptam cu drag la conferinta unde intrarea este libera! 
– Programul conferinței:
VINERI-
16:00 – 18:00 – înregistrare
18:00 – 20:30 – închinare și mesaj
SÂMBĂTĂ-
09:30 – 13:00 – închinare și mesaj
13:00 – 14:00 – prânz
14:00 – 18:00 – prezentări organizații misionare, mesaj, închinare
18:00 – 19:00 – cina
Detalii la:
0763666502

Despre
Conferințele pentru tineri au rolul de a motiva și mobiliza tinerii pentru lucrarea de misiune. Credem că trupul lui Cristos din România este o forță misionară, că tinerii din bisericile noastre au potențialul și resursele necesare pentru a duce Evanghelia până la marginile pământului. În cadrul acestor conferințe, ne focalizăm pe motivarea tinerilor, împuternicirea lor, prin învățătură și resurse necesare pentru a înțelege nevoia de misiune la nivel național și global. Vorbitorii din cadrul conferințelor sunt misionari și lideri de organizații, atât din țară, cât și din străinătate, care au umblat cu Dumnezeu și vorbesc din experiența lor pe câmpul de misiune. Deasemenea, organizațiile din cadrul PIM prezintă diferite modalități de implicare în lucrarea de misiune, în România sau în alte țări, atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Conferința Upgrade Mission 2018 este prima conferință de acest gen organizată de PIM România și va avea loc în Cluj – Napoca.

Data: 23-24 Martie 2018

-În cadrul conferinței vor avea un cuvânt de salut președintele Cultului Penticostal, fratele Moise Ardelean și un delegat din partea Uniunii Bisericilor Creștine După Evanghelie.-

Vorbitori
Viorel Iuga
Viorel Iuga

dr. pastor

Viorel Iuga este președintele Alianție Evanghelice din România.

Așa cum dânsul se descrie, este un om modest cu o chemare specială; un dependent permanent de harul lui Dumnezeu; soţul unei soţii deosebite şi a trei copii speciali. A urmat cursurile Seminarului Teologic Baptist Bucureşti și a obţinut doctoratul în teologie la Reformed Theological Seminary în Orlando, Florida. În prezent este păstorul Bisericii Creștine Baptiste Speranța și preşedinte în Comunitatea Baptistă Arad. Este autor a peste 40 de cărţi şi broşuri religioase și conferenţiar în ţară şi în străinătate pe tema familiei.

David Ginn
David Ginn

leader

David Ginn, a venit în Romania în 1992.   A studiat teologie la Universitatea Wheaton College din Chicago.  Lucrează cu Asociatia Alege Viața, în prezent fiind președintele asociației. Din 2003 până în 2015 L-a slujit pe Domnul la nivel de Europa de Est, fiind responsabil de dezvoltarea misionarilor din Asociația Alege Viața (Campus Crusade for Christ-CRU).  Îi place mult lucrarea cu studenții și cu oamenii de afaceri.  In mod frecvent este un conferințiar pe teme de Inteligența Emotională, Public Speaking, Lucrul în Echipa și Principii de conducere.  Este îndragostit de Romania și vorbește fluent limba română. Este căsători cu Shari și au doi copiii adulți: Justin și Cristina.
Frank Hinkelmann
Frank Hinkelmann

rev. dr.

Președinte Alianța Evanghelică Europeană

Frank, fiind copil de misionar, și-a petrecut copilăria în Indonezia și apoi în Germania. Între 1994 – 2016 a fost coordonatorul Operation Mobilization (OM) Austria. Din 2008 până în 2017 a condus lucrarea OM în Europa. Timp de mulți ani, Frank a fost președinte Alianței Evanghelice Austriece (ÖEA) și din 2014 a fost ales președinte al Alianței Evanghelice Europene (EEA). Frank este președintele Institut für Theologie und Gemeindebau in Österreich (ITG) și este cunoscut în mediul evanghelic austriac, fiind autorul mai multor cărți academice: Expoziție asupra celor șapte biserici din Apocalipsa (2004), Enciplopedie a enominațiunilor creștine din Austria (2009). Istoria Alianței Evanghelice Austriece (2006/2012) și Istoria Mișcării Evanghelice din Austria (2014).

Cornel Boingeanu
Cornel Boingeanu

pastor

Cornel Boingeanu este președintele Comunității Bisericilor Creștine Baptiste București și președintele organizației misionare „Romanian American Mission”. Dumnezeu l-a chemat la slujire pastorală din anul 1988 slujind ca păstor în Constanța iar apoi în București, la Biserica Baptistă „Sfânta Treime” Este pasionat și de misiune transculturală, sprijinirea misionarilor, iar din anul 1994 este cadru didactic la Facultatea de Teologie Bapristă de la Universitatea din București, și la Institutul Teologic Baptist din București. Cornel este căsătorit cu Anca și împreună au doi copii și doi nepoți. A scris câteva cărți academice printre care menționăm: „Between Absence and Presence: The Antinomic Grammar of Theological Discourse about God as Trinity with Special Reference to Jürgen Moltmann and Vladimir Lossky”; „Codul Hermeneutic al Trinității”; „Între Imanență și Transcendență”.
Echipe de închinare
Mesis
Mesis

grup închinare

Teofania Band
Teofania Band

grup închinare

BBSO Band
BBSO Band

grup închinare

Tabăra de odihnă
Despre

Echipa “Member Care România” (MC) din cadrul PIM (Parteneri în Misiune) are deosebita plăcere de a vă invita la Tabăra de Odihnă care este dedicată misionarilor externi și  interni împreună cu familiile lor pentru un timp de părtășie, odihnă și reculegere.

Echipa Națională Member Care Romania a fost creată ca să-i ajute pe misionari să fie oameni echilibrați și care ÎL onorează pe Dumnezeu. Member Care face toate demersurile pentru ca agenția, conducerea de pe câmpul de misiune sau biserica ce a trimis misionarul in lucrare să-i asigure acestuia îngrijirea și sprijinul de care are nevoie. Acest ajutor acordat misionarilor înlesnește prosperitatea acestora în lucrare. Având resursele necesare misionarii pot fi mai eficienți în slujire și se pot îngriji mai bine de familiile lor. În acest fel Dumnezeu va fi onorat prin viața și slujirea lor.

În fiecare an ținem o conferință națională despre Member Care și o tabără de odihnă în timpul verii pentru misionari români întorși în țară.

Pentru că anii trecuți au fost multe întrebări referitor la cine este eligibil să participe, am vrea să facem câteva clarificări:

La această tabără se pot înscrie misionari din cadrul organizațiilor misionare partenere PIM dar și din afara acestora.

Pentru că locurile sunt limitate trebuie să avem o listă de priorități:
•am vrea să dăm prioritate celor care slujesc în afara țării și revin în țară pentru odihnă sau celor care recent s-au întors și sunt în căutarea călăuzirii Domnului pt. viitorul lor.
•am vrea să dăm oportunitate și misionarilor care slujesc în țară cu normă întreagă și nu au posibilitate financiară să meargă în vacanță sau nu au oportunitatea de a participa la o tabără de acest gen unde ar putea să se reîncarce, să împărtășească bucuriile și greutățile slujirii într-un cadru potrivit, să aibă parte de debriefing sau consiliere.
•pe lângă cele două detalii de mai sus vom lua în considerare și ordinea înscrierilor.

Pentru mai multe informatii despre pret si datele conferintei, va rugam accesati: http://www.oci.ro/ce-facem/member-care/ 
Întâlnirea partenerilor
Despre
Pentru ca viziunea noastră să se împlinească, pentru o unitate mai profundă și o mai bună colaborare între noi, avem anul o întâlnire a tuturor partenerilor PIM. Această întâlnire are rolul de cunoaștere, relaționare, rugăciune, propunere de proiecte împreună.
Data:
8-9 Octombrie 2018
Locație:
Brașov

dichisit în Brandsylvania™

All rights reserved PIM România!©2019